Fevzi Çakmak İlkokulu

WEB https://gebzefevzicakmakio.meb.k12.tr
Adres : İnönü Mahallesi Şehitler Cad. No20/22 Gebze / Kocaeli
VİZYON : Okulumuzu çevresinde tanınır hale getirmek, Öğretmenlerin ve öğrencilerin ısrarla gitmek istedikleri bir okul durumuna getirmektir. Öğrenci- Okul- Veli üçgeninde başarılarımız artarak devam edecektir.
MİSYON : Yüce Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ ün deyimiyle; amacımız, millet olarak, muhassır medeniyetler seviyesine gelmekle birlikte; bilimde, fende, sporda, sanatta ve birçok dalda milletimizin asaletini dünyaya yansıtmak için, geleceğimizi oluşturacak yöneticilerin, bilim insanlarının, sporcuların, sanatçıların ve nihayetinde bütün Türk Milletinin en iyi şekilde yetişmesini sağlamaktır.
BAŞARILAR : 0

Isınma : Doğalgaz
Servis : OKULUMUZDA AİLE BİRLİĞİ TARAFINDAN 4 SERVİS. ÖZEL EĞİTİM SINIFI ÖĞRNCİLERİNE YÖNELİK 2 SERVİS MEVCUTTUR.
Ulaşım : Toplu taşıma araçları.Merkezden gelen 502 nolu otobüs durağı okul önünde bulunmaktadır.417 ve 418 nolu otobüslerde okulumuza yakın duraktan geçmektedir. Gebze-Harem dolmuşlarından İnönü mahallesi dolmuşu da okulumuz durağında bırakmaktadır.
Yerleşim Yeri : İnönü Mahallesi Şehitler Caddesi No:22 Gebze/Kocaeli
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezi
Kontenjan Bilgileri : HİZMET BÖLGESİ : 1 HİZMET ALANI : 4 ZORUNLU ÇALIŞMA YÜKÜMLÜLÜĞÜ SÜRESİ :7 (YIL) HİZMET PUANI: 14
Sportif Etkinlikler : ÇOCUK OYUNLARI